Crowdfunding 't Daalders Plakje

Graag wil ik mij aan jullie voorstellen.

Mijn naam is Corrie de Boer en na een aantal jaren in de zorg te werken, waarvan de laatste 5 jaar als zelfstandige, ben ik tot de ontdekking gekomen dat vele mensen met een lichamelijke beperking met een middelbare en jongere leeftijd eigenlijk geen mogelijkheid hebben om zelfstandig te kunnen gaan wonen met 24 uurs zorg.

De verpleegtehuizen die er zijn, zijn vaak grootschalig en onpersoonlijk en zijn vaak ook voorzien van clienten in de leeftijd van minimaal 50 jaar en ouder.
De zorgboerderijen die er zijn, richten zich voornamelijk op kinderen met ASS of dementerenden. Kleinschalig wonen voor lichamelijk gehandicapten is in de gemeente Smallingerland en omgeving niet aanwezig.

Daarom starten wij een kleinschalig wonen complex voor eerst 6 cliënten, waarbij elke client een eigen appartement krijgt. Daarnaast komen er een gezamenlijke huiskamer en eetkamer.

Om het allemaal mogelijk te maken, zijn we hard op zoek naar mensen die een investering willen doen via crowdfunding. Hiervoor maken we graag een afspraak met u.
Daarnaast zoeken wij mensen die een donatie willen geven of aan onze acties mee willen doen voor de inrichting van de gezamenlijke ruimtes.
Een van die acties is een snoepactie, namelijk de verkoop van rollen dropmentos en King Pepermunt.
Deze verkopen wij voor € 1,50 per rol en 5 voor € 5,00.

Daarnaast willen wij graag statiegeldflessen inzamelen.

Ook alle donaties zijn uiteraard zeer welkom.

Uw donaties kunt u geven of storten op bankrekeningnummer NL94 RABO 0310 2744 94 onder vermelding van donaties ‘t Daalders plakje.

Bestellingen en/of het ophalen van statiegeldflessen kunt u doormailen/bellen/opsturen naar onderstaande gegevens. Tevens kunt u aangeven of u op de hoogte wilt worden gehouden van de ontwikkelingen van ‘t Daalders plakje.

Wij hopen dat u een bijdrage wilt leveren aan dit project, zodat deze clienten ook een kans krijgen in de maatschappij, om hun eigen regie in handen te kunnen houden en toch 24 uurs zorg in de nabijheid mogen ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Corrie de Boer

Meer informatie over 't Daalders Plakje in de onderstaande folder:

De Feart 49
9222 NT
Drachtstercompagnie
Mob. 06- 15835635
info@cdeboer.nl

KvK: 51932946